Mένει οριστικά ο Λεώνης


Με σημερινή ανακοίνωση η διοίκηση γνωστοποίησε την συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τον Λεώνη ,αφήνοντας αδιευκρίνηστο τον χρόνο συμφωνίας ,υπονοώντας όμως την διάρκεια του.

Όλες αυτές τις μέρες όπως ήταν φυσιολογικ΄υπήρχαν συνεχείς επαφές του Έλληνα ε τον Λεώνη για την δηλωση του τελευταίου περι παραίτησης του. Σήμερα με συνέντευξη του στο gazzetta.gr είπε πως θα συνεχίσουν να πορεύοντε μαζί με στόχο να φέρουν την ομάδα πολύ ψηλά και να κάνουν χαρούμενο τον λαό της ομάδας.

Μια εξέλξη που όπως είναι φυσιολογικό μας χαροποιεί ιδιαίτερα ,αφού μένει στην ομάδα μας ο κορυφαίος έλληνας προπονητής και ένας εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εξέλιξη κάνει καλό στην ομάδα ,αφού παραμένει η ηρεμία και η συγκέντρωση στους στόχους καθώς δημιουργήθηκε με το όλο θέμα και το απαραίτητο ταρακούνημα στις ταξεις των παικτών που φαίνεται να είχαν δημιουργήσει κλίκες.

Περασμένα ξεχασμένα και πάμε ενωμένοι να διεκδικήσουμε τους στόχους μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση και συγκεκριμένα στον Έλληνα που δείχνει πως αγαπάει την ομάδα και βρίσκεται σε κάθε δύσκολη στιγμή κοντά της και ψάχνεται συνεχώς.

Σχόλια