ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr ο Έλληνας μίλησε για το Σαββατοκύριακο αλλά και για του χρόνου .Με αυτά που δήλωσε ,κερδίζει για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη μας κι είχνει ότι είναι μάγκας και ντόμπρος.

Δεν χρειάζετι να υπενθυμήσουμε πόσες σωστές κινήσεις έχει κάνει φέτος .Ακόμη και η μοναδική λάθος απόφαση να μην παλέψει μέχρι τέλους να φύγουμε απο την Γλυφάδα ,φαίνεται πως το χει μετανιώσει και δηλώνει ξεκάθαρα πως του χρόνου θα παίζουμε σε πιο...κεντρικό γήπεδο.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε πως περιμένει γεμάτο το ΟΑΚΑ ,αναφέρθηκε στην μοναδική υποστήριξη των οπαδών μας ,την συμβολή και τη αξία των Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλου που βοηθήσανε ο καθένας απο την μεριά του το τμήμα και πως είναι πολύ αισίοδοξος για το Σαββατοκύριακο.

Μίλησε για την ομάδα και τους στόχους της και καταλάβαμε πως αυτος ο άνθρωπος έχει όραμα ...και όχι με ταβάνι του το νταμπλ στην Ελλάδα ,αλλά την κατάκτηση του Champions League. Και το πι σημαντικό ,η δέσμευση του πως του χρόνου δεν θα παίζουμε στην Γλυφάδα.

ΕΜΕΙΣ σαν κόσμος το χρέος μας θα το κάνουμε μεθαύριο και θα βοηθήσουμε την ομάδα να πάρουμε την πρώτη ευρωκούπα ,αν και η ιταλική ομάδα διαθέτει καλύτερο και πιο συμπαγές σύνολο.

Τέλος ,συνοψίζοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε στους αδελφούς Γιαννακόπουλους.

Τον Έλληνα ο Θανάσης τον επέλεξε και απέδειξε πως έπραξε σωστά καθώς αυτός ο άνθρωπος νιώθει και αφουγκράζεται τον κόσμο ,μήπως να αφήσουν και στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα αδέλφια να διαλέξουν αυτοί ανθρώπους για το κάθε πόστο;; Απότι φαίνεται ,όποιον επιλέγουν είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στην πράξη και όχι στα λόγια..

Σχόλια