ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΝ ΚΑΤΕ


Οι δηλώσεις του Τεν Κατε για τον σημερινό...θρίαμβο:

«Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες δεν πάλεψαν, αμυνθήκαμε όμως με παιδικό τρόπο και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν σκέφτομαι να πάρω μέτρα τιμωρίας, μόλις πριν μία εβδομάδα απολαμβάναμε το σεβασμό όλων. Πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία για τα δύο ματς που ακολουθούν. Ολοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Μετά το πρώτο γκολ δημιουργήσαμε τέσσερις ευκαιρίες εκ των οποίων οι δύο ήταν κραυγαλέες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Και όταν δεν σκοράρεις, έχεις άγχος. Εχω ευθύνη για το αποτέλεσμα, είμαι υπεύθυνο γι’ αυτήν την ομάδα και την εικόνα της. Ηταν ένα σοκ. Είναι πολύ σημαντικό για μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτός είναι ο πρώτος στόχος.

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση έχουν να κάνουν την ποιότητα. Όταν η ποιότητα είναι επαρκής, η απόδοση είναι σταθερή. Όταν δεν είναι επαρκής δεν υπάρχει σταθερότητα. Αυτή η ομάδα έχει την ικανότητα να συγκεντρώνεται στα δύσκολα ματς αλλά με τις μικρότερες ομάδας υπάρχει πρόβλημα. Μοναδική εξαίρεση σήμερα ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ηταν το φως στο σκοτάδι. Πρέπει να αφήσω τα συναισθήματά μου στην άκρη και να δουλέψω για τα δύο επόμενα ματς. Η εικόνα αλλάζει και με δουλειά και με αλλαγές προσώπων. Είναι φανερό ότι όταν ο αντίπαλος βάζει πολλούς παίκτες στην άμυνα, έχουμε πρόβλημα».


ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ

Κύριε τεν κάτε μην μας λέτε όμως ότι πρωταρχικός σας στόχος είναι η πρόκριση επι της βιγιαρεάλ. Όταν άρχιζε η χρονιά η ταξινόμηση των στόχων έφερνε δεύτερο το κύπελλο και τρίτη την ευρώπη . Με αυτό το σκεπτικό συμφωνήσαμε μαζί σας ,η ομάδα δεν αρκείται πλέον με πορείες και μόνο. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Έχουμε να πάρουμε κάποιο τίτλο απο το 2004 .Είναι νορμάλ αυτό ;;
Και βγαίνετε και λέτε πως σκεφτόσασταν πρωταρχικά την ευρώπη;;

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ

ΚΑΘΗΣΤΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ (βλ.βύντρα) ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


ΥΣ: Τα παπαγαλάκια πιάσανε πάλι δουλειά και βγάζουν ανίκανο εκείνον που εκθείαζαν με τα καλύτερα λόγια πριν μια βδομάδα. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ,ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Σχόλια