ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Στην Κρήτη βρέθηκε ο γνωστός επικοινωνιολόγος και δημοσιοχετιστής Ανδρέας Βγενόπουλους που τυγχάνει να είναι και ένας εκ των μεγαλομετόχων της παε Παναθηναικός. Χθες μας προσέφερε άλλο ένα επεισόδιο παραθέτοντας συνοπτικά τις απόψεις του σχετικά με το...χόμπι του.

Αφού πρώτα ΞΑΝΑυπενθύμισε σε όλους πως ο Παναθηναικός είναι το χόμπι του (αλήθεια,χόμπι εξελείχθηκε όταν μπήκατε στην παε κ.Βγενόπουλε ,γιατί με πεκ άλλα μας λέγατε...), αναφέρθηκε και στο σιχαμερό σωματείο της Κρήτης.

Προέτρεψε να σταματήσουν οι αγοραπωλησίες παικτών μεταξύ εμάς και του οφη .

Αφού δεν ξέρετε απο μπάλα κ.Βγενόπουλε και δεν θέλετε να ασχολείστε γιατί κάνετε συστάσεις το τι θα πρέπει να κάνει η παε και τι οχι;; Αφού μόνος σας έχετε παραδεχτεί πως δεν θέλετε να ασχολείστε με αυτά ,γιατί το κάνετε;;

Επειδή σας ρωτάνε οι δημοσιογράφοι δεν σημαίνει ότι είστε αναγκασμένος να απαντάτε κιόλας.

Και στην τελική αρχίζει και κουράζει πάρα πολύ το παιχνίδι που παίζεται για να τα έχετε καλά με όλους και να μην χάνετε πελατεία. Οκ ,έχουμ καταλάβει τις ροταιρεότητες σας και μαγκιά σας αφού είστε πετυγχημένος ΑΛΛΑ μην μειώνεται τον Σύλλογο αποκαλώντας τον χόμπυ σας. Είναι εξευτελιστικό,πως να το κάνουμε δηλαδή;;

ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ,όπως εκμεταλλευτήκατε κάποιες καταστάσεις πέρσι και ανεβήκατε ,δεν σημαίνει πως ο κόσμος δεν έχει την δύναμη να σας κατεβάσει!! Χρησημοποιήσατε την δύναμη του κόσμου πέρυσι, άρα ξέρετε απο πρώτο χέρι τι εστί κόσμους του Παναθηναικού.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΟΥΠΕΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!

Σχόλια