ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ...


Το τμήμα του γυαικείου μπάσκετ ενημερώναμε πως μετά την ήττα απο τον Αθηναικό στον Βύρωνα ,όπου έκρινε και το πρωτάθλημα ,βρισκόταν σε μια κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας εμφανίζοντας σημάδια των προηγούμεων χρόνων. Αυτό το πληρώσαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου με τις Εσπερίδες που χάσαμε και τον δεύτερο στόχο μας.

Σήμερα γνωρίσαμε άλλη μια ντροπιαστική ήττα ,απο μια υποδιέστερη ομάδα. Κατανοούμε πως δεν υπάρχει κίνητρο ,πως η ομάδα έχει μείνει έξω απο τους στόχους της ,όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τέτοιες ήττες . Δεν έχουμε την δυνατότητα να πούμε αν παίξαμε καλά η όχι ,αλλά το αποτέλεσμα είναι ικανό να τα μαρτυρήσει όλα.

Όχι ,ότι τώρα που χάσαμε χάθηκε και κάτι σημαντικό .Μια ακόμη ήττα σε ένα ΑΚΟΜΑ χαμένο πρωτάθλημα και αυτο είναι που πονάει περισσότερο. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι φταίει ,η κατάσταση μοιάζει άρρωστη και φαίνεται πως πρέπει να φύγουν συγκεκριμένα πρόσωπα απο την ομάδα ,να διαλυθούν οι όποιες κλίκες υπάρχουν που τρώνε κάθε φορά τον εκάστοτε προπονητή και να ξαναχτιστεί αυτό το τμήμα απο την αρχή.

Δεν επιτρέπεται η θορν να εμφανίζεται όποτε γουστάρει και να φεύγει την επόμενη μιας ήττας. Αυτό δείχνει πως στο τμήμα δεν υπάρχει οργάνωση και συνέπεια.


Ας κοιτάξει εκεί ο έφορος να σημαζέψει τα πράγματα προς το παρόν ώστε να μην υπάρχουν ανάλογες ήττες μέχρι το τέλος της σαιζόν και το καλοκαίρι ας ξηλώσουν όλη την ομάδα και να την φτιάξουν απο την αρχή .Μόνο αυτός ο τρόπος έχει απομείνει...

Σχόλια