ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ,ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ



Πολύ μεγάλη και αντρίκεια νίκη πέτυχε η ομάδα πόλο σήμερα δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως σε αυτό το τμήμα η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ψυχή υπάρχει και περισσεύει!

Η ομάδα μας επιβλήθηκε με 5-7 στα Χανιά της ομώνυμης ομάδας και σε συνδιασμό με την ήττα του πανιωνίου απο την πάτρα ,φιγουράρει στην δεύτερη θέση. Η χρονιά εξελίσσεται πολύ θετικά ,η ομάδα όπως όλα δείχνουν του χρόνου θ αγωνίζεται στην Ευρώπη και γιατί όχι στο champions league. Απο κει και πέρα ότι περισότερο διεκδικήσουμε στα play off του πρωταθλήματος αλλά και στο κύπελλο ,τόσο το καλύτερο για το τμήμα ,αν αναλογιστούμε και στις συνθήκες που τα παιδιά παίζουν. Και φυσικά αναφερόμαστε στην διοίκηση που δεν έχει πάρει ζεστά το συγκεκριμένο τμήμα και οι πληρωμές γίνονται με το σταγονόμετρο.

Πάντως η σημερινή νίκη θα μπορούσε κάλλιστα να μην θεωρηθεί και διπλό αφού το γήπεδο ήταν κατάμεστο απο 200 και πλέον οπαδούς μας που δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα ,τόσο σε φωνή ,όσο και σε εικόνα .

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους μάγκες ,αν και αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο..


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 0-2, 2-0.
Χανιά: Παπαδέας 1, Τσακιράκης 1, Χαριτάκης 1, Βιζυράκης 1, Βουκίσεβιτς 1.
Παναθηναϊκός: Τσόκας 2, Σιόνης 1, Βράνιες 1, Βουλγαράκης 1, Δερμιτζάκης 1, Σάριτς 1.

ΥΣ: Οι φωτογραφίες είναι απο το www.kriti13.gr
YΣ2: Τσ όσα έγιναν μετά είναι γνωστά και επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά ότι και στην Κρήτη το κουμάντο το κάνουμε εμείς και ΜΟΝΟ!

Σχόλια