ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...




Σε ένα ματς που τα είχαμε υπολογήσει αλλιώς ,πολλά πράγματα δεν μας έκατσαν και η ομάδα έχασε μόνη της απο την Σιένα ,οι ιταλοί μας έκαναν το break ,η σειρά τώρα είναι 1-1 και έχουμε την επόμενη εβδομάδα 2 παιχνίδια στην Ιταλία ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Στεναχωρημένοι και τσαντισμένοι σίγουρα είμαστε διότι χάσαμε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε σε όλη του την διάρκεια αλλά σε καμία περίπτωση δεν νιώθουμε ξενερωμένοι και απαισιόδοξοι. Μιλάμε για το πιο πετυχημένο τμήμα του Συλλόγου ,για ένα τμήμα που έχει 4 ευρωπαικά τα τελευταία 15 χρόνια και διαθέτει ένα ρόστερ γεμάτο παικταράδες. Για αυτούς τους λόγους είμαστε πεπεισμένοι πως η ομάδα θα βρει τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να ανατρέψει την ροή των αγόνων και να φέρει την σειρά τουλάχιστον πίσω στο οακα.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον προπονητή.

Αλλά σήμερα το ματς δεν χάθηκε απο καμία ιταλική υπερομάδα ή απο καμία έχθρική διαιτησία. Το χάσαμε μόνοι μας και για αυτό σίγουρα υπάρχουν ευθύνες. Δεν θα στήσουμε κανέναν στον τοίχο (αλίμονο μας!) ,αλλά το ματς δεν κρίθηκε απο κάποιον αόρατο παράγοντα.

Δε γίνεται να είσαι μπροστά με 9 πόντους στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου ,οι ιταλοί να έχουν πετάξει λευκή σημαία και εσύ να τους ξαναβάζεις μέσα στο παιχνίδι. Δεν επιτρέπεται απο ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό!! Παίζεις μέσα στην έδρα σου και αντί να τους τελειώσεις ,παίζεις με την φωτιά και...χάνεις!

Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα παρακολουθήσαμε ίσως μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας ,κυρίως απο συμπεριφόρα προς αντιμετώπηση του παιχνιδιού. Αφήναμε τους ιταλούς να βαράνε ανενόχλητοι τρίποντα και ενώ είχαμε δει ότι έχουν ευστοχία ,στην επίθεση αντί να κατεβάζουμε το τέμπο και να πηγαίνουμε σε αργές επιθέσεις (έτσι κι αλλιώς ο χρόνος ,μαζί μας ήταν) ,δίναμε ριψοκίνδυνες πάσες με σκοπό να γίνονται κλεψίματα και να φεύγους οι της Σιένα σε αντεπιθέσεις και ουσιαστικά παίζαμε χωρίς πεντάρι. Ναι ,είχαμε τον Πέκοβιτς ..και τι μ'αυτό; Στα ριμπάουντ ,κυρίως αμυντικά ήταν απών και σε 3 συνεχόμενες και κρίσημες επιθέσεις ,εκεί που ήμασταν στον πόντο ,δεν μπορούσε να συγκρατήσει την μπάλα στα χέρια του.

Δικαιολογίες θα μπορέσουμε να βρούμε κι άλλες ,δεν θέλουμε να ρίξουμε την ευθύνη σε κάποιον προσωπικά αλλά ελπίζουμε πως το αποψινό θα είναι ένα δυνατό σοκ για όλους στην ομάδα ώστε να πάρουν τουλάχιστον ένα διπλό την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος ,ένα ακόμη κρίμα και για τον κόσμο που γέμισε και σήμερα το οακα και δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Βέβαια ,απορρούμε με πολλούς που ενώ δεν είχε κριθεί τίποτα ακόμη στο ματς και όλα ήταν ρευστά σηκονώντουσαν και έφευγαν. Δεν είναι Παναθηναικοί και δεν τους ενδιέφερε; Πραγματικά περίεργα πράγματα..


Τα δεκάλεπτα: 21-24, 43-38, 61-55, 79-84 Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σπανούλης 11 (2), Περπέρογλου 9 (1), Μπατίστ 16, Φώτσης 4 (1), Χατζηβρέττας, Νίκολας 13 (3), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 2, Πέκοβιτς 13, Γιασικεβίτσιους 11 (1).
Σιένα (Πιανιτζιάνι): Ντόμερκαντ 2, ΜακΙντάιρ 24 (2), Φίνλεϊ 2, Εζέ 2, Καραρέτο 4, Σάτο 4, Λαβρίνοβιτς 9 (1), Καουκένας 22 (1), Ρες 9, Λεχτάλερ, ΜακΝτόναλντ, Στόουνρουκ 6 (1).



ΥΣ: Αυτές τις μέρες ετοιμαστείτε να ακούσετε διάφορες παπαριές απο ειδικούς και μη . Τα ίδια λέγανε και πριν τον τελικό ,τα ίδια λένε και τόσα χρόνια σε διάφορες ευκαιρίες που βρίσκουν. Η ομάδα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους την ερχόμενη εβδομάδα και ταμείο στο τέλος .

ΥΣ2: Η αγωνιστική ανυπαρξία του Τσαρτσαρή αρχίζει και προβληματίζει...εντόνα! Δεν μπορεί ούτε ένα απλό λει απ να κάνει...περίεργα πράγματα!

ΥΣ3: ΖΟΤΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!

Σχόλια