AN έγινε ,τότε ντροπή...


Σήμερα ,στην ανάγνωση των αθλητικών εφημερίδων μας περίμενε μια εγάλη έκπληξη. Ενημερωθήκαμε λοιπόν απο την αγαπημένη μας εφημερίδα derby για άναδρη επίθεση απο 3-4 άτομα προς τον κ.Γκότζο στο πάρκινγκ του γηπέδου μετά την λήξη του ματς με την Σιένα.

Και όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη και απόλυτη ! Με τον συγκεκιμένο άνθρωπο ,ο κάθε νοείμον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει πολλά προβλήματα ,είναι το άτομο που εκδίωξε τον κόσμο με τον πιο ύπουλο τρόπο και ασκούσε/ασκεί προπαγάνδα επι χρόνια. Έχουμε εχθρική θέση απεναντι του και είπαμε απο την πρώτη στιγμή πως ό,τι δημοσιεύει ,εμείς θα είμαστε καχύποπτοι . Έτσι θα κάνουμε και στο συγκεκριμένο περιστατικό.

ΑΝ ισχύουν όλα αυτα για το συγκεκριμένο περιτατικό ,τότε ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που το κάνανε και το ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ! Επειδή αυτός ο άνθρωπος αποτελεί κόκκινο πανί για πολλούς ,δεν σημαίνει ότι θα του στήνουμε καρτέρι για να τον χτυπήσουμε και ιδίως μπροστά στα παιδιά του.

ΑΛΛΑ αν το δημοσίευμα αποτελεί αφορμή για έναν νέο κύκλο προπαγάνδας προς τον κόσμο τότε ο συγκεκριμενος άνθρωπος είναι το λιγότερος γελοίος και ξεφτύλας.


Εν αναμονή λοιπόν ..

Σχόλια