ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ..


Μπροστά σε ένα κτάμεστο ΟΑΚΑ ,η ομάδα μας νίκησε την Σιένα με 90-85 σε ένα ματς που είχαμε καθόλη την διάρκεια ,υπεροχή και προβάδισμα στο σκορ. Όμως το ματς δεν ξέφυγε πάνω απο 15 πόντους ώστε να έχουμε εξασφαλίσει απο νωρίς την νίκη. Αντιθέτως οι Ιταλοί ακολουθούσαν κατα ποδάς και δεν μας αφήναν να πάρουμε διαφορά ασφαλείας.

Η σημερινη νίκη αποκτά ιδαίτερη σημασία καθώς είδαμε πως είναι να αγνωιζόμαστε χωρίς τον Διαμαντίδη και καλό θα είναι να μάθουμε να αγωνιζόμαστε και χωρίς αυτόν ,γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αλλά η σημερινή εμφάνιση έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο και χωρίς να αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της με την απουσία του Μήτσου. Οπότε να και η ευκαιρία για να πάρει χρόνο ξεκούραης αφού μην ξεχνάμε πως επι μια πενταετία παίζει ασταμάτητα.

Σίγουρα δεν κάναμε την επιβλητική εμφάνιση αλλά δεν ήταν και ανάγκη. Τέτοιες εμφανίσεις θα τις χρειαστούμε στο Βερολίνο ώστε να είμαστε απόλυτοι. Δείξαμε πως μπορούμε να διπλασιάσουμε τις νίκες την Πέμπτη και να γίνουμε το απόλυτο φαβορί.

Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα απο τον Πέκοβιτς αλλά και τον Νίκολας. Απογοήτευση σίγουρα ο Σάρας ,που όμως δέχτηκε σε όλο τον αγώνα πιεστική άμυνα απο τους Ιταλούς.

Η παρουσά του κόσμου σήμερα ήταν συγκλονιστική και αφήνει μεγαλύτερες υποσχέσεις για την Πέμπτη. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα ,είναι ένα κοινό ενθουσιώδες που να φωνάζει σε όλη την διάρκεια του ματς και να μην περιμένει μόνο απο του οργανωμένους .
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΥΣ:Ο Ζέλικο τα είπε και πριν το ματς για την αντιαθλητική άμυνα των ιταλών και επιβεβαιώθηκε σήμερα που οι ιταλοί σε πολλές περιπτώσεις μπερδεύαν το μπάσκετ με το καράτε και το μποξ. Όλα αυτά βέβαια υπο την ανοχή της διαιτησίας..

Σχόλια