ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤIΛΑ ΤΡΑΒΑ...


Φάνηκε πως οι εντολές δώθηκαν και ο κ.Γκότζος πρέπει να αρχίσει την λασπολογία εναντίον του Τεν Κάτε. Με σημερινό του πρωτοσέλιδο βγάζει στην επιφάνεια το θέμα Μάτος και ρίχνει ευθείες βολές προς τον προπονητή.

Τον κατηγορεί ότι αυτός φταίει για τον παραγκωνισμό του Μάτος ,εξηγεί τα τι και πως και ουσιαστικά τον στήνει στον τοίχο. Σε περισσότερες πληροφορίες για το τι αναφέρει μέσα στην φυλλάδα του ,δεν μπορούμε να μπούμε καθώς αγορά της συγκεκριμένης εφημερίδας αποτελεί και βλασφημία προς τον Σύλλογο.

Έχουμε ξανα αναφερθεί για την άποψη μας ως προς την συγκεκριμένη εφημερίδα. Είναι η εφημερίδα που έκανε πόλεμο στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ,αυτή που πέρυσι κουκούλωνε το ένα γεγονός πίσω απο το άλλο, είναι συνένοχη μαζί με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για όλα τα εγκλήματα που έχουν συμβεί στον σύλλογο τα τελευταία 5 χρόνια.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ έχοντας χάσει το παιχνίδι απο πέρυσι ,προσπαθεί να λασπολογήσει προς το πρόσωπο του προπονητή μας ,να τον κρεμάσει και να τον τελειώσει στα μάτια του κόσμου. Μόνο που ο κ.Γκότζος ξεχνάει τις πωλήσεις που κάνει και το κοινό που αναφέρεται ,ξεχνάει ότι έχει γίνει ρεζίλι στα μάτια όλων (ακόμη και αλλόθρησκων) και ξεχνάει ότι ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει για τα καλά.

ΟΠΟΤΕ οποιαδήποτε λάσπη πετάει εναντίον του σοβαρού μας προπονητή θα μας βρίσκει αντιμέτωπους.

Ή αν θέλετε να το θέσουμε και αλλιώς για να καταλάβετε για τι ξεφτύλα μιλάμε. Στην συνεχή χρήση του Βύντρα ,η στάση του είναι η εξής: ο Λουκά μάχεται στις προπονήσεις ,ο προπονητής βλέπει,κρίνει και τον ανταμοίβει με την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα. Στο συγκεκριμένο θέμα αναγνωρίζει την δυνατότητα και την ικανότητα του προπονητή να διαλέγει αυτούς που βλέπει πως στην προπόνηση δουλεύουν.

Ο λόγος που τάσσεται μαζί του; Ο Βύντρα είναι ένας απο τους κατ'εξοχήν παίκτες που προστατεύει ο κ.Γκότζος γιατί έχει πάρει εντολή απο τον Τζίγγερ να τον προωθεί και να τον υπερασπίζεται. Έτσι κι αλλιώς όλοι θα έχετε ακούσει ...τις φήμες που κυκλοφορούν για την στενή σχέση του Βύντρα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Στην περίπτωση του Μάτος ,ο κ.Γκότζος ξεχνάει όλες τις δικαιολογίες του παραπάνω παραδείγματος ,δηλαδή ότι ο προπονητής είναι στις προπονήσεις και ξέρει ο ίδιος ποιοι κάνουν και ποιοι όχι και στήνει τον Τεν Κάτε για την μη χρησημοποίηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο λόγος; Σίγουρα όχι επειδή αγαπάει τον συμπαθή Μάτος .Απλώς ο συγκεκριμένος παίχτης είναι η πρόφαση ,τις επόμενες ημέρες θα βρει κι άλλα παραδείγματα για να αναλώσει τον Ολλανδό. Μόνο που ο κόσμος διαβάζει,σκέφτεται και κρίνει ...και το συμπέρασμα του για την συγκεκριμένη εφημερίδα το έχει βγάλει μήνες τώρα.



Για να γινόμαστε σαφής: ο Ολλανδός σίγουρα έχει κάποιες εμμονές,όπως όλοι οι προπονητές .ΌΜΩΣ δεν θα βρούμε πατήματα για να τον θάψουμε ,τον εμπιστευόμαστε και τέλος. Το καλοκαίρι θα δουλέψει και τα αποτελέσματα θα τα δούμε του χρόνου (όσο κι αν πονάει αυτό "του χρόνου" πάλι). Αρκεί να έχει αυτός τον πρώτο λόγο και όχι διάφοροι Αντωνίου...


ΥΣ: Ό,τι δημοσίευμα βγάζει η derby θα μας βρίσκει απέναντι της ,γεμάτους με καχυποψία και μίσος. Αυτή η φυλλάδα δεν αντιροσωπεύει τον κόσμο του Συλλόγου και το καλό της ομάδας ,άρα εμείς θα είμαστε αντιμέτωποι της!

ΥΣ2: Καλά θα κάνει να κόψει τις αναφορές της στον κόσμο (ειδικά τις θετικές). Δε γίνεται πέρυσι να μας πολεμούσε και φέτος να γίναμε οι καλοί...

ΥΣ3: Κρίμα ,γιατί αλλιώς είχε ξεκινήσει η εφημερίδα και με άλλα μυαλά. Με τα χρόνια όμως τα λεφτά και τα συμφέροντα ήταν πολλά και μας έδειξε τον πραγματικό της εαυτό.

ΥΣ4: Όσοι εργάζοντε εκεί ,υπόλογοι είναι με αυτά που γράφουν,ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

ΥΣ5: Θα ακολουθήσουν κι άλλα ..."αφιερώματα" για τον κ.Γκότζο και το έργο του...

Σχόλια