ΡΟΥΞΙ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!!!!



Σε μια δήλωση απο καρδιάς ,η Ρούξι Ντουμιτρέσκου μας έδωσε έναν ακόμη λόγο για να την λατρεύουμε πιο πολύ. Είναι η πιο άξια αρχηγός όλων των τμημάτων μας ,έχει καταφέρει πολλά και μας ασπροπρώσοπους αγωνιστικά και μη.

Σήμερα στην επιστροφή της υπενθύμισε σε όλους ,όσου κάνουνε όνειρα ,πως απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ της καρδιάς της δεν φεύγει!!

Ακόμη και το καλοκαίρι που η διοίκηση με την συμπεριφορά πήγε να την...διώξει ,αυτή έκατσε και αρνήθηκε πολύ καλύτερες προτάσεις που είχε απο τον γαύρο αλλά και απο ξένες ομάδες!

Ο λόγος; Απλούστατος...έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και δεν γινόταν να τα σβήσει όλα με μιας.

Λόγια που ακουμπάνε στην καρδιά και δείχνει ότι είναι πολύ πιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ απο κάτι άλλους καραγκιόζηδες που αυτοδιαφημιζόντουσαν.

Η αγάπη μας προς το πρόσωπο της ,δεδομένη και ανεκτίμητη!!
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Μιλώντας για τη δεύτερη θέση στο Γιέζι μετά την ήττα από την Μοντεσκιάβο, η γεννημένη στη Ρουμανία αθλήτρια είπε: «Κατά την άποψή μου τα καταφέραμε και με το παραπάνω. Στόχος μας ήταν να πάμε στο φάιναλ, φορ, εμείς πήραμε το ασημένιο. Στον τελικό αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ιταλική ομάδα. Το επίπεδο πρωταθλήματος στην Ιταλία είναι πολύ υψηλό, καμία σχέση με το δικό μας και αυτό παίζει το ρόλο του. Ένα χρυσό μετάλλιο σε μία τέτοια διοργάνωση. Έχουμε κάνει πολύ καλές μεταγραφές και εμείς και ο Ολυμπιακός. Το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ έχει ανέβει και είμαστε κοντά. Όμως αυτό που λείπει είναι η ανταγωνιστικότητα στο πρωτάθλημα, αφού διεκδικούμε τον τίτλο τρεις-τέσσερις ομάδες».

Ασφαλώς ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα του χώρου είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποια σωματεία. Κάτι που δεν «αγγίζει» τον Παναθηναϊκό. «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι δίπλα μας και δεν μας λείπει τίποτα», δήλωσε.

Για τις αμφίρροπες αναμετρήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο θα διεκδικήσουν τους δύο εγχώριους τίτλους, ανέφερε: «Στη Λεωφόρο στον πρώτο γύρο ήμασταν σε πολύ κακή μέρα. Βρεθήκαμε δύο πόντους μακριά από τη νίκη και τελικά χάσαμε. Στο Ρέντη ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, αφού έπρεπε να νικήσουμε για να είμαστε στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο κόσμος σίγουρα βοηθά, αλλά είναι στο χέρι των ομάδων. Πιστεύω πως ο τελικός του πρωταθλήματος θα είναι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Και εμείς, αλλά και ο Ολυμπιακός με το Μαρκόπουλο είχαμε πολλές ατυχίες φέτος. Αρχίσαμε τη χρονιά με 13 παίκτριες και μετά τους τραυματισμούς έχουμε μείνει εννιά. Αυτό όμως μας έχει πορώσει».

Ήδη η Ρούξι Ντουμιτρέσκου μετρά έντεκα χρόνια στην Ελλάδα και δεν σκέφτεται καν να αλλάξει… στρατόπεδο. «Είχα πρόταση να πάω στον πουτάνας γιο, αλλά δεν πήγα. Είχα πολύ καλές προτάσεις από Ιαπωνία και Κορέα πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά είπα όχι. Δεν γεννήθηκα Παναθηναϊκός, άλλωστε από τη Ρουμανία ήρθα. Έγινα όμως οπαδός του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αγαπώ πολύ την ομάδα, έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον κόσμο και τους φιλάθλους μας και δεν θα ήθελα να παίξω στο λιμάνι», τόνισε και πρόσθεσε: «Έχω συμβόλαιο για 1+1 χρόνια ακόμη. Του χρόνου που θα πάρουμε το χρυσό θα σταματήσω (γέλια). Αυτό είναι που μου λείπει», τόνισε και κατέληξε: «Μετά τη λήξη του συμβολαίου μου θα μείνω εδώ, στην Ελλάδα. Αν θα έμενα στο χώρο του βόλεϊ δεν θα το έκανα ως προπονήτρια. Δεν έχω την υπομονή».


ΕΠΙΣΗΣ και η υπόλοιπη ομάδα έκανε δηλώσεις επικεντρώνοντας όλοι στο πόσο σημαντική ήταν η παρουσία των ομαδών και πως οι επιτυχίες του τμήματος θα συνεχιστούν!!

Εμείς απο την πλευρά μας ,θα τους πούμε το ευχαριστώ την Πέμπτη στις 5 στον Τάφο του Ινδού που παίζουμε με τον άρη για τα play off του πρωταθλήμαος!

Σχόλια