ΛΥΓΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ ΜΑΣ...


Δυστιχώς οι κορίτσαροι μας σήμερα δεν άντεξαν και έχασαν με 3-0 απο την ιταλική Jesi. Το ταξίδι ήταν όμορφο ,η χθεσινή χαρά που μας χαρίσαν πολύ μεγάλη και σίγουρα παράπονο κανένα. Μην ξεχνάμε πως μέσα στην χρονιά χάσαμε βασικά στελέχη είτε απο τραυματισμούς ,είτε ακόμη κι απο εγκυμοσύνες. Οπότε αυτή η ομάδα αξίζει τα συγχαρητήρια του καθένα και τον απόλυτο σεβασμό μας. Προσπαθήσανε να κάνουνε σήμερα την υπέρβαση αλλά το εμπόδιο φάνηκε μεγάλο.

Η δυναμική των ομάδων σίγουρα μπορεί να μην ήταν μεγάλη αλλά υπήρχε μια διαφορά καθώς η Jesi έπαιζε με την ομάδα με ξένες και αγώνιζεται και σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ,όπου είναι πρώτη και αήτητη. Για έδρα δεν θα μιλήσουμε καθώς μπορεί να παίζαμε την Ιταλία και στο γήπεδο τους αλλά με την παρουσία των οπαδών μας το γήπεδο ήταν...ΛΕΩΦΟΡΟΣ!!

Μιας και δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα δεν μπορούμε να μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες,απλώς μπορούμε να έχουμε μια γενική εικόνα με βάση την διακύμανση του σκορ σε κάθε σετ.

Στα δύο πρωτα σετ λοιπόν , η ομάδα το πάλεψε αλλά στο τέλος μας παίρνανε οι Ιταλίδες μια διαφορά των 3 πόντων και μας τελειώνανε. Στο τρίτο αν και μπήκαμε δυνατά και είμασταν στην αρχή μπροστά ,χάσαμε το προβάδισμα και κάπου εκεί φάνηκε πως οι δυνάμεις μας τελειώσαν και το παρατήσαμε .

Τώρα ,η ομάδα πρέπει να αφοσιωθεί στους στόχους εντός συνόρων ,να πάρει αρχικά το κύπελλο ,όπου παίζουμε σε 2 εβδομάδες στην Σύρο και ύστερα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε πως φέτος θα είναι πολύ πιο δύσκολη η διατήρηση του νταμπλ ,καθώς και πολύ μεγάλη κούραση υπάρχει και η ομάδα έχει μείνει μισή με όλα τα απρόοπτα που έχουν συμβεί. Πάντως εμείς θα σταθούμε δίπλα στις κοπέλες μέχρι το τέλος και θα παλέψουμε μαζί για το καλύτερο!!

Επίσης η φετινή ευρωπαική πορεία έδειξε πως η ομάδα έχει τα φόντα και τις προοπτικές κατάκτησης ενός ευρωπαικού κυπέλλου. Αρκεί το καλοκαίρι να γίνουνε ακόμη μεγαλύτερες μεταγραφές και να μπουνε περισσότερα χρήματα. Αφού μπορούμε γιατί να μην χτυπήσουμε ευρωπαικό τρόπαιο;; Κρίμα είναι..


ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!!


Τα σετ: 25-20 ,25-20 ,25-13

ΥΣ: Φωτογραφίες σε λίγο ...

Σχόλια