ΔΥΝΑΤΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Χρέος της ομάδας σήμερα να μπει ΔΥΝΑΤΑ στον αγωνιστικό χώρο

Υποχρέωση όλων μας που θα βρεθούμε στο γήπεδο να πάμε ΠΕΡΗΦΑΝΑ και να σταθούμε δίπλα στον σύλλογο

Αποτέλεσμα των απο πάνω ,να ζήσουμε ΙΣΤΟΡΙΚΑ πράγματα και καταστάσεις μαγικές που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε το ταξίδι στην Ευρώπη και στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Για όσους δεν έχετε πάρει πρέφα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σήμερα παίζει την πρόκριση του για τους 8 της Ευρώπης ,δεν μιλάμε για ουεφα ,μιλάμε για την μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο!

Είμαστε άξιοι εκπρόσωποι της χώρας μας και σήμερα αυτό θα αποδειχτεί για ακόμη μια φορά.

ΔΥΣΤΙΧΩΣ την εβδομάδα που πέρασε ,γίνανε πολλά άσχημα ,βιώσαμε έναν εξευτελιστικό αποκλεισμό και τίποτα δεν το αλλάζει...ΑΛΛΑ σήμερα έχουμε ραντεβού με την ιστορία μας. Σήμερα μεγαλώνουμε την ιστορία μας ,προσθέτουμε ακόμη μια χρυσή σελίδα και πάμε να τρελάνουμε όλον τον κόσμο.

ΟΠΟΙΟΣ νιώθει μέσα του τόσο προδωμένος ,ώστε να πιστεύει πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον σύλλογο τότε καλό θα είναι να κάτσει σπίτι του για το καλό της ομάδας. Όλοι νιώθουμε προδωμένοι ΑΛΛΑ σήμερα παίζουμε παιχνίδι ιστορίας!!


Όλοι μας βλέπουμε σε τι εκτίμηση μας έχουν οι ξένοι,πόσο ποντάρουν στην παρουσία του κόσμου. ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε παρά να το επιβεβαιώσουμε και να περάσουν ένα μαρτυρικό βράδυ και στο τέλος να λυγισουν.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΟΥΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!

Είμαστε εκεί απο τις 8 ,στις θέσεις μας και δεν τους αφήνουμε να πάρουν ανάσα ,αν ο διπλανός σας είναι ήρεμος ,μεταδώστε του την τρέλα σας ,δεν είναι παιχνίδι λογικής και ηρεμίας το σημερινό. Το πάθος και η τρέλα θα κυριαρχήσουν απόψε!


Όσο για την ομάδα;
Έχετε δείξει ότι στην Ευρώπη σοβαρεύετε,ε κάντε το και σήμερα και μείνετε στην ιστορία για αυτήν την πρόκριση τουλάχιστον.
Έτσι όπως φέρατε τα πράγματα ,η πρόκριση δεν θα φερει σίγουρα την εξιλέωση ,ΑΛΛΑ θα μας δώσει μια μεγάλη χαρά...ΚΑΙ την δικαιούμαστε.
Απόψε δεν θα παίξουν ρόλο τα συστήματα και οι ενδεκάδες ,ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ,ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ!

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...


ΥΣ:Το παρακάτω βίντεο να έχουμε όλοι στο βάθος του μυαλού μας το βράδυ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/3/09 5:11 μ.μ.

    Ενα είναι το σύνθημα και βάλτε καλά μεσα στο μυαλό σας: ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου