ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ...

Άλλο ένα επεισόδιο διχασμού βιώσαμε σήμερα με την ανακοίνωση Βγενόπουλου κατά ΠΡΑΣΙΝΗΣ και την λιτή απάντηση της τελευταίας.

Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ρόλο βαράει ο κόσμος του Παναθηναικού και γιατί τον εμπαίζετε. Το καλοκαίρι συμφωνήσαμε ΟΛΟΙ να χαράξουμε κοινή πορεία για το καλό του Συλλόγου ,για να τον δούμε μεγάλο και τρανό. Απο τότε έχουμε δει ουκ λίγα ευτράπελα κυρίως απο τους ...πολυμετοχικούς.

Να τα πάρουμε με την σειρά όμως. Η πολυμετοχικότητα ουσιαστικά επιτεύχθηκε διότι κοινός σκοπός όλων και προθάλαμος για επιτυχία των παραπάνω ήταν να απομονωθεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη .Αυτ΄το πετύχαμε κατα το ήμισυ με το συλλαλητήριο. Και ουσιαστικά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια φρέσκια κατάσταση και μια παλιά,αναλώσιμη και σάπια . Ο κόσμος προφανώς και τάχθηκε υπέρ της πρώτης και το έδειξε μόλις απο το πρώτο παιχνίδι με την Δυναμό Τυφλίδας μέσα στο κατακαλόκαιρο όπου και γέμισε το οακα. Και αυτό ήτα μόλις η αρχή .Ακολούθησαν μέσα στην σεζόν άλλα 5 sold out και αλλα τόσα ματς με 40.000 και βάλε κόσμο. Αυτό όμως η ομάδα δεν το εκτίμησε και μας πο΄λησε με τον χειρότερο τρόπο και με αποκωρύφωμα το ν προχθεσινό αποκλισμό απο τον Πανσεραικό μέσα στην έδρα μας.

Αυτό ας πούμε πως το περιμέναμε ή τέλος πάντων το είχαμε ξαναβιώσει απο τους περισσότερους παίκτες οπότε δεν μας ξάφνιασε και πάρα πολύ.

Αυτό που σίγουρα μας έχει αφήσει στην γωνία παγωμένους να παρακολουθούμε αμέτοχοι ,είναι η κόντρα μεταξύ των διοικούντων. Αρχικά έσκασε σαν βόμβα μια κοινή ανακοίνωση Βγενόπουλου-Τζίγγερ σχετικά με την ομάδα και όχι μόνο. Βλέπαμε τον άνθρωπο που στο πρόσωπο του κάτι λιγότερο απο 1 χρόνο είχαμε δει ενσαρκωμένο το όραμα μας ,να κάνει στροφή 180 μοιρών και να μας πουλάει. Να βγάζει κοινή ανακοίνωση με αυτόν που επι χρόνια ξεφτύλιζε τον σύλλογο και μας προσέφερε μόνο πίκρες.

Όμως αυτό δεν ήταν τίποτα καθώς μετά απο λίγους μήνες ακολούθησαν κόντρες μεταξύ Παύλου Γιανακόπουλου-Βγενόπουλου (σχετικά με τις ορέξεις του καθενός για τον γαύρο...) ,ΠΡΑΣΙΝΗΣ-Πατέρα και τώρα ΠΡΑΣΙΝΗΣ-Βγενόπουλου.

Εμείς σαν κόσμος τι ρόλο βαράμε; Του μαλάκα;;

Έχουμε τόσους μεγάλους επιχειρηματίες στο σχήμα που αν θέλουν ελέγχουν όλη την χώρα και κάθονται και μαλώνουν σαν μικρά παιδάκια. Σαν μικρά και ΑΝΩΡΙΜΑ παιδάκια. Και όλα αυτά σίγουρα δεν είναι προς όφελος της ομάδας που έχει μείνει εκτός στόχων απο αρχές Μάρτη.

Τα είχαμε ξαναγράψει ,πως όλα αυτά εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα όποιου μένει έξω απο τον χορό...ναι του Τζίγγερ. Φαγώνεστε μεταξύ σας ,για να βγει η οικογένεια και να σας ρίξει τις ευθύνες;; Δεν καταλαβένετε ότι δοκιμάζεστε;; Έχετε όμως τα πάντα μαζί σας ,τον χρόνο ,την όρεξη και κυρίως τον ΚΟΣΜΟ!!

Καθήστε ΟΛΟΙ σε ένα τραπέζι και βρείτε τα ,δεν είναι λογικό να κλείνουμε χρόνο και ακόμα να πετάτε σπόντες ο ένας στον άλλον.

Ή τέλος πάντων όσοι δεν μπορείτε ,δεν θέλετε ΦΥΓΕΤΕ!

Κύριε Βγενόπουλε προσπαθείτε να περάσετε στον έξω κόσμο ένα προφίλ σκανδιναβού...; Να μένουμε απαθείς σε ότι γίνεται γύρω μας; Να είναι το γήπεδο εκκλησία; Να είμαστε αγαπημένοι με αυτούς που μας κλέβουν επι χρόνια;; ΣΟΒΑΡ,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;; Έχετε καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι ΤΟΣΟ αθώα όσο νομίζετε ...ή κάνετε πως νομίζετε;;

Και αν παίζετε παιχνίδια όπως λένε πολλοί ,ο κόσμος δεν θέλει παιχνίδια ,ΒΓΕΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ,ΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ!!

Κύριε Πατέρα ,στο πρόσωπο σας βλέπουμε το πρόεδρο που θέλαμε χρόνια στην παε και δεν είχαμε. Φαίνεστε το πιο συμβατό μυαλό με το δικό μας . Πάρτε την πρωτοβουλία ,μαζέψτε τους και να τα βρείτε μεταξύ σας. Αυτή η χρονιά μας τελείωσε ,απο χθες πρέπει να χτίζουμε την επομένη.

ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ σίγουρα είστε οι μόνοι που σας έχουμε τόση εμπιστοσύνη επειδή έχετε αποδείξει εδώ και χρόνια ότι είστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ . Μην κάνετε επιθέσεις προς λάθος πρόσωπα (βλ.πατέρα) ,χρειαζόμαστε ενότητα και ομόνοια ,βάλτε τον εγωισμό σας κάτω για τον καλό του συλλόγου. Στην ΠΡΑΣΙΝΗ μην κάνετε επιθέσεις σε δικούς μας μόνο και μόνο για να πουλήσετε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΓΚΗ.



ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ...

Σχόλια