ΕΠΑΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ


Ξαναβγήκε στο προσκήνο σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χατζηνικολάου και μίλησε...επιτέλους και για την ομάδα ,δίνοναςτο στίγμα του. Δεν μπορούμε να πούμε πως ξάφνιασε με κάποια αλλαγή στις δηλώσεις του αλλά επανέλαβε πράγματα ισχυροποιοώντας την θέση του και υπενθυμίζοντας σε πολλούς ότι είναι παρών αν και δηλώνει...απών.

Να τα πάρουμε όμως απο την αρχή ,θα παρουσιάζουμε μέρη των δηλώσεων του και όπου το βρίσκουμε απαραίτητο θα κάνουμε τα σχόλια μας.
«Αυτό που θα σας πω και δεν θα σας αρέσει είναι ότι σαν φίλαθλος προτιμώ να αποκλειστούμε από τον Πανσερραϊκό όπως αποκλειστήκαμε, παρά να ήμουν Ολυμπιακός και να προκριθώ επί του ΠΑΟΚ όπως προκρίθηκε».

Εδώ πέρα θα συμφωνήσουμε μαζί του. Αν και μας είναι πάρα πολύ δύσκολο να χωνέψουμε αυτην την ξεφτύλα ,σίγουρα εμείς χάσαμε στο γήπεδο απο μια ομάδα που έδειξε χαρακτήρα . Με αυτήν την δήλωση ξεμπροστιάζει το σάπιο κατεστημένο που διοικείται απο τον γαύρο ,τα σάπια πρωταθλήατα και κύπελλα που παίρνουν και το απροκάλυπτο σπρώξιμο που δέχονται με πρόσφατο παράδειγμα χθες. Μόνο που οι δηλώσεις ,δεν πρέπει να μείνουν δηλώσεις αλλά να γίνουν και πράξεις...και άμεσες μάλιστα.

«Τα ποδοσφαιρικά τα βλέπω με έναν δικό μου τρόπο και έχω βγάλει και το συμπέρασμα εδώ και το δικό μου τρόπο και δεν ταιριάζω με τον χώρο, Δεν είμαι συμβατός. Δεν βγάζω συμπεράσματα μετά από δύο τρεις ατυχείς εμφανίσεις.
Δεν πιστεύω με το που αναλαμβάνει μια καινούρια διοίκηση να έχει σχεδιασμό να κατακτά νίκες και τίτλους από την πρώτη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόγραμμα το οποίο είναι πρόγραμμα διετίας όπως είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά από δομικά και μια σειρά τεχνικά και έμψυχου υλικού με στόχο τη δημιουργία ομάδας αντάξια των προσδοκιών των φιλάθλων.

Αυτά που γίνονται από Κυριακή σε Κυριακή προφανώς μας κάνουν να χαιρόμαστε ή λυπούμαστε αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να αποπροσανατολιστούμε. Εχω πει την γνώμη μου για τον προπονητή. Αυτοί που κάνουν κριτική στον προπονητή κατά 99% δεν έχουν τις μισές ποδοσφαιρικές του γνώσεις».
«Ο προπονητής για μένα πρέπει να μείνει στα δύο χρόνια που έχει συμβόλαιο για να δώσει αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός έχει διορθώσει ορισμένες αδυναμίες, βασική αδυναμία ήταν το σκάουτινγκ που έχει μπει σε καινούρια πορεία. Η αδυναμία του σκάουτινγκ ήταν αυτή που τον Ιανουάριο μας οδήγησε να μην κάνουμε αυτά που θα έπρεπε Μετά και τον Ιούνιο όπου θα έχει γίνει η επιλογή καινούριων παικτών που θα θεωρηθεί ότι χρειάζονται για την ομάδα θα μπούμε σε νέα πορεία».


ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ! Υποστηρίζει ευθέως τον Τεν Κάτε και τον στηρίζει μέχρι την λήξη του σμβολαίου του. Υπενθυμίζει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ενα όνομα και κάποιες γνώσεις επι του αντικειμένου που είναι μοναδικές. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.


«Οσα διαβάζω στον Τύπο ως επί των πλείστον είναι ψιλομπούρδες. Τη μια Κυριακή ο Σίλβα είναι περιπατητής και την άλλη Θεός, την άλλη δεν τρέχει και την άλλη έχει κάνει 14 χιλιόμετρα! Μετά από επιτυχές αποτέλεσμα βγαίνουν όλοι να λάβουν μέρος στην επιτυχία και μετά από ατυχές αποτέλεσμα όλοι κάνουν κριτική».


Αν αναφέρετε στις οπαδικές μας εφημερίδες ,η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ. Ο Παναθηναικός χρειάζετι ΜΟΝΟ την Πράσινη στον χώρο , η derby πρέπει να κλείσει ΑΜΕΣΑ ,είναι η εφημερίδα που έκανε και κάνει πόλεμο στον κόσμο του Παναθηναικού ,που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Παναθηναικού αλλά του Βαρδινογιάννη. Θέλουε την Πράσινη ,αλλά την θέλουμε σωστή σε όλα τα επίπεδα. Για τις αντικειμενικές δεν θα αναφερθουμε...


«Δυστυχώς υπάρχει μια μειοψηφία ανθρώπων που έχουν εκτραπεί. Με ευθύνη της ηθικής αυτουργίας των παραγόντων έχει εκτραπεί το ποδόσφαιρο και έχει γίνει ένα πράγμα το οποίο είναι πάρα πολύ άσχημο. Έχουμε φτάσει στο σημείο οι ύβρεις μέσα στο γήπεδο να είναι απόλυτα ανεκτές. Να λέγονται διάφορα πράγματα από παράγοντες που να πυροδοτούν τις αντιδικίες και στο τέλος ρίχνουν όλοι τις ευθύνες σε παιδιά 20χρονα και στην αστυνομία ενώ δεν αναζητούμε τις δικές μας ευθύνες για ότι λέμε αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το πράγμα δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης και μόνο το γεγονός ότι οι παράγοντες μετά από έναν αγώνα που οι φίλαθλοι έχουν πει τα ακατονόμαστα ευχαριστούν τον υπέροχο κόσμο της ομάδας. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι ύβρεις έχουν γίνει πλέον αποδεκτές. Σε ένα περιβάλλον που μπορεί να πει οτιδήποτε βωμολοχίες για τουτς αντιπάλους και μετά τον ευχαριστεί. Η εκτροπή προς τη λεκτική βία είναι αποδεκτή φυσικό επακόλουθο είναι η σωματική βία». «Υπάρχει ένα κλίμα φοβερής υποκρισίας. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι σαν παράγοντες του ποδοσφαίρου που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο όλο το πράγμα βγάζει μια δυσοσμία. Νομίζω η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν τους αρέσουν πια αυτά τα πράγματα και δεν τους αρέσει η εύνοια της διαιτησίας, Οι φανατικοί λένε ας νικήσω εγώ τον Ολυμπιακό με πέναλτι που να μην είναι πέναλτι στο 92'. Το λέει ένας ανεγκέφαλος αυτό». «Θυμάμαι παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ μία εφημερίδα του Παναθηναϊκού έγραφε να τσακίσουμε τα κοκκινοκίτρινα ερπετά, εγώ την επόμενη μέρα πήγα στο γήπεδο με ένα φίλο μου ΑΕΚτζή και έναν Ολυμπιακό. Κάθισα με τους φίλους μου τα... ερπετά και μετά φύγαμε και πήγαμε για φαγητό, αφού κάναμε τη σχετική πλάκα. Μάλλον είμαι σε άλλον κόσμο, τι να κάνουμε».


Το γνωστό φίλαθλο πνεύμα του Βγενόπουλου ,μόνο που κ.Βγενόπουλε ζείτε στην Ελλάδα ,είναι καλό να αφήσετε στην άκρη τους ρομαντισμούς και να δείτε την πραγματικότητα. Παναθηναικός και γαύρος είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι ,είναι αυτοί που επι 13 χρόνια κάνουν πράγματα και θαύματα εναντίων μας ,ε όχι αυτοί δεν θέλουν λύπηση !!

Σχόλια