ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ SCOUTING


Με δύο πολύ σημαντικές προσθήκες στο τμήμα scouting προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναικός ενσοματώνοντας τους Λουκανίδη και Γκμοχ στο team. Δύο άνθρωπι με πολύ σοβαρή ιστορία και πορεί στον Παναθηναικό ,δύο άνθρωποι που ξέρουν μπάλα,γνωρίζουν τα μυστικά του αθλήατος και έχουν δείξει στο παρελθόν ότι αγαπάνε τον Παναθηναικό (αν όχι ο Γκμοχ σε απόλυτο βαθμό ,ο κ.Λουκανίδης τότε ναι).


Σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζεται και άλλη μια μεγάλη επιστροφή στην ομάδα ,του Γιάννη Καλιτζάκη για το ίδιο τμήμα. Αν μη τι άλλο μια είδηση που μας ικανοποιεί ευχάριστα ,αφού μιλάμε πως όλα τα παραπάνω ονόματα αποτελούν ζωντανή ιστορία για τον σύλλογο αι του έχον προσφέρει μεγάλες και χρυσές στγμές.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι,διότι φαίνεται πως στην παε έχουν διαλέξει τον σωστό δρόνο ,αξιοποιούν πλέον και στην πράξη τους πλαίμαχους και θωρακίζουν την ομάδα με άτομα που αγαπάνε και θέλουν το καλό του Συλλόγου.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε αναλογες κινήσεις και σε άλλα τμήματα ,ώστε ο Παναθηναικό να χτιστεί στις πιο γερές βάσεις που γίνεται.

Σχόλια