PANATHINAIKOS






Σκεφτόμασταν αρκετή ώρα τι να βάλουμε στον τίτλο .Το PANATHINAIKOS νομίζω περισσεύει και αρκεί για να αντικατροπτίσει την χθεσινή μεγάλη εμφάνιση.
Η ομάδα μας με ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ κατάφερε και πήρε την ισοπαλία με 1-1 κι ενώ είχε προηγηθεί με απίστευτο γκολ του Καραγκούνη.
Με κόντρα διαιτησία γιατι; Γιατί δεν θυμόμαστε τόσο εχθρική διαιτησία τα τελευταία χρόνια ,μας ακυρώσαν πεντακάθαρο γκολ ,μας καταλόγισαν πέναλντυ ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φαουλ υπέρ μας και ο διαιτητής έπαιζε συνέχεια έδρα.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας έδειξε ευρωπαικό χαρακτήρα ,πήρε την ισοπαλία και τώρα αποκτάμε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση μιας και οι ισπανοί σε ένα κατάμεστο οακα με 70.000 κόσμο απο πάνω τους να φωνάζει θα πάθουν πλάκα και θα τα χάσουν.

Αυτή είναι και η αποστολή μας μάγκες τώρα ,η ομάδα έκανε το χρέος της ,τώρα μπάλα πρέπει να παίξουμε εμείς. ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΜΕ ΟΑΚΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ,ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ!!


Τώρα στα του ματς ,όπως είπαμε όλοι οι παίκτες μας σταθήκαν στο ύψος των περιστάσεων.
Ο καθένας έκανε αυτό που έπρεπε , η ομάδα έκλεινε χώρους ,πίεζε και όταν άνοιγε το παιχνίδι χτυπάγαμε με έξυπνες μπαλιές. Να σημειώσουμε ότι η βιγιαρεάλ όντως είναι πολύ καλή ομάδα ,έχει παίχτες που τρέχουν συνέχεια ,παίζουν τριγωνάκια συνέχεια και έχουν ένα μεγάλο μαέστρο που λέγετε Σένα.

ΟΜΩΣ σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να τους φοβηθούμε ,μιας και μπορούμε να τους αποκλείσουμε.

Μεγάλη εμφάνιση απο τον Γιώργο Καραγκούνη ,ή μάλλον ηγετική εμφάνιση .Ο τυπάρας πήρε την ομάδα πάνω του ,το πάθος ξεχύλιζε στα μάτια του και με ένα φοβερό σουτ έβαλε την ομάδα μπροστά. Αυτά να τα λέμε γιατί τέτοιες εμφανίσεις δίνουν κίνητρο και στους υπόλοιπους παίκτες και τους παθιάζουν.

Ο Τεν Κάτε παρέταξε την ομάδ αέτσι όπως έπρεπε με βάση τις συνθήκες του αντιπάλου και πήρε αυτό που ήθελε.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΡ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 0-1.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Βαγγέλης Μάτζιος να τελειώσει το παιχνίδι ,όταν μετά το 0-1 ,πήρε την μπάλα στην περιοχή και με απίστευτη τρίπλα άδειασε 2 αμυντικούς αλλά το σουτ του πήε πάνω στον τερματοφύλακα.

ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .


ΥΣ:Τρομερός ο σκηνοθέτης του ματς ,κατάφερε και εξαφάνισε 3.000 οπαδούς μας που ακουγόντουσαν μόνο αυτοί στο γήπεδο και ζήτημα να τους έδειξε 1 φορά. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ,ΛΕΩΦΟΡΟ!!

ΥΣ2: Έχουμε πολλά χρόνια να αντιμετωπήσουμε τόσο εχθρική διαιτησία στην Ευρώπη...μήπως στέλνει μηνύματα η ουέφα;

ΥΣ3: Παπαδημιτρίου είσαι μεγάλος καραγκιόζης ρε ,ακόμα σε βάζουν και μεταδίδεις αγώνες μας ρε γελοίε; Που κάθε φορά που έκανε ευκαιρία η βγιαρεαλ μόνο που δεν πανηγύριζες;; Σε χάλασε βέβαια το αποτέλεσμα αλλά απο το να νικάγαμε ,καλύτερα ε;; Μας έπριξες και τα παπάρια με την προσπάθεια σου να μας πείσεις οτι ο Σίλβα ήταν ράκος κτλ κτλ .Ο Σίλβα γάμησε μάνες και το ίδιο θα κάνει και την Κυριακή με τις δικές σας!!

ΥΣ4: Και τώρα απλά...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ!!!!

Σχόλια