ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ FINAL 4 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!!




Θέλαμε μόνο ένα σετ για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο final 4 cev cup και οι παίκτες μας δεν μπήκαν στην διαδικασία να δώσουν ελπίδες στον γαύρο και έτσι το πήραν απο το πρώτο σετ κιόλας. Για την ιστορία χάσαμε με 3-2 ,αλλά η αποστολή εξετελέσθη.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Για τα αγωνιστικά να πούμε μόνο ότι ο Αγκάμεζ έπιασε την συνήθη απόδοση των τελευταίων καιρών και τελείωσε το σετ που θέλαμε. Αυτός ο παίκτης φαίνεται πως δίπλα στον Λεώνη μαθαίνει πολλά και βελτιώνεται. Και ο Λεώνης έχει την χαρά να ΄χει στην διάθεση του τον καλύτερο παίκτη στην Ελλάδα και έναν απο τους κορυφαίους στην Ευρώπη.

Τα υπόλοιπα σετ ήταν όπως καταλαβένετε διαδικαστικού χαρακτήρα .
ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ που οι παίκτες μας αν και είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση και είχαν -λογικό- μειωμένη απόδοση ,πάλεψαν για την νίκη και δεν άφησαν το παιχνίδι στην τύχη του.

Τώρα στα ημιτελικά (τόπος διεξαγωγής του final4 και εδώ άγνωστος) θα αντιμετωπήσουμε την Κούνεο ,μια απο τις δυνάμεις του ιταλικού βόλλευ. Με σκληρή δουλειά όλα γίνονται. Το final4 θα διξαχθεί στις 21-22 Μαρτίου.

Μια μεγάλη πρόκριση αφού συνδιάζεται επι του γαύρου και αυτό την κάνει και πιο ξεχωριστή.

ΥΣ:ΘΑΝΑΣΗ ΦΕΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΥΣ2: Τρομερό επίτευγμα και διαφήμηση του συλλόγου αυτό που κατάφερνα τα τμήματα βόλλευ. Και τα δύο σε ευρωπαικά final 4 ,πάντα τέτοια!!!!

Σχόλια