ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ


Την παραίτηση του ανακοίνωσε σήμερα ο Κεραμιδάς απο την θέση του προπονητή γυναικείου μπάσκετ και τώρα το τμήμα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού ,ενόψει final4 κυπέλλου ελλάδος που είναι και ο μόνος εφικτός στόχος για φέτος πλέον. Δεν μπορούμε να πούμε ότι εκπλαγήκαμε πλήρως αλλά ούτε κι ότι το περιμέναμε ,καθώς η ομάδα με τον Κεραμιδά στον πάγκο της κόντραρε στα ίσια το πρωτάθλημα μέχρι την ήττα απο τον Αθηναικό στον Βύρωνα αλλά μετά έδιξε τμήμα υπο διάλυση και χωρίς καμία σοβαρότητα στον αγωνιστικό τομέα.


Δηλαδή με λίγαλόγια τον τελευταίο μήνα η ομάδα έδειχνε χωρίς να ΄χει προπονητή και οι παίκτριες δείχνανε να μην ακούνε τον κεραμιδά και αυτό μόνο θετικό δεν ήταν. Αλλά η παραίτηση άν κάτι που μας πάγωσε ,όχι γιατί είχαμε τον Νο1 προπονητή αλλά διότι 7 μαρτίου παίζουμε ημιτελικό κυπέλλου ελλάδος και αντικειμενικά είναι ένας εφικτός στόχος η κατάκτηση του κυέλλου.

Τα ζητούμενα πλέον είναι δύο. Η ομάδα να βρει την ηρεμία της και οι παίκτριες να βάλουν τους εγωισμούς κάτω για το καλό της ομάδας και η διοίκηση να φέρει έναν σοβαρό προπονητή που να εμπνέει τις παίκτριες (αν υπάρχει κανένας τέτοια στιγμή στην αγορά) και να επιστρέψει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ η θορν στην ομάδα ,αν όχι και για τυ χρόνου ,τουλάχιστον για το final4 γιατί μαζί της αποκτάμε αυτομάτως ένα σοβαρό προβάδισμα.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κίνουμε ανη φυγή του κεραμιδά είναι καλό η όχι για την ομάδα. Σίγουρα όμως δεν έγινε την κατάλληλη στιγμή. Ούτε θα κρίνουμε τα λεγόμενα του Κεραμιδά ότι λόγος αποχώρησης του ήταν η μόνιμη κόντρα του με 2-3 φιλάθλους της ομάδας .Πράγματα αστεία και σίγουρα όχι ικανά για να φύγει απο την ομάδα.

Πλέον πορευόμαστε χωρίς αυτόν ,η διοίκηση περιμένουμε να κάνει τις ανάλογες κινήσεις και η ομάδα να πάρει το κύπελλο. Απλά και όμορφα.


Αναλυτικά η παραίτηση του Κεραμιδά:

"Αποχωρώ με δική μου πρωτοβουλία, σεβόμενος την προσωπικότητά μου. Ευχαριστώ τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την αμέριστη στήριξη, αλλά η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να ανεχτώ άλλο την άνευ λόγου κακεντρεχή συμπεριφορά των δύο-τριών μεμονωμένων φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπό μου από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική η ομάδα και να εμφανίζεται στο παρκέ αντάξια του μεγάλου ονόματος που φέρει. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια".

Σχόλια