Ήρθαν και...έρχετε!



4 σημαντικές κινήσεις εκτός αγωνιστικού χώρου και μια φαινομενικά καλή μετεγραφή έκανε ο Παναθηναικός χθες και σήμερα .

Να τα πάρουμε όμως πιο αναλυτικα. Χθες το πρωί η ομάδα ανακοίνωσε 4 απο του 10 σκάουτερ που θα απαρτίζουν την νέα ομάδα σκάουτινγκ που θα απλώνει δίχτυα σε κάθε μεριά του πλανήτη.


Αυτην την ομάδα θα την απαρτίζουν 10 άτομα και απότι έχουμε καταλάβει κάθε ένας θα έχει υπο την ευθύνη του συγκεριμένο γεωγραφικό μέρος ανάλογα με το που γνωρίζει καλύτερα τα κατατόπια και έχει καλύτερες διασυνδέσεις.

Τα 4 πρώτα ονόματα αποκαλύφθηκαν και μας προκάλεσαν ιδιαίτερη χαρά. Ήταν του Ρότσα που θα ασχολείται με την Λατινική Αμερική (να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου έιχε προτείνει κιόλας το καλοκαίρι κάποια ονόματα απο Αργεντινή στην ομάδα που δεν επιλέχθησαν απο τον Αντώνιου και ήδη αυτοί οι παίκτες κάνουν καριέρα), του Βαζέχα που θα ρίχνει το βάρος στην κεντρική ευρώπη ,του Χένρικσεν που θα ασχολείται με τις Σκανδιναβικές χώρες και το όνομα έκπληξη του μεγάλου ολλανδού Κάιζερ που θα ρίξει το βάρος σε Ολλανδία ,Γερμανία,Βέλγιο. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάρα πολλές διασυνδέσεις και γνωριμίες που λογικά αυτό θα βοηθήσει καταλυτικά κάπια στιγμή.

Αναμένουμε και άλλα 6 ονόματα ια να ολοκληρωθεί το παζλ. Ευχή μας η συγκεκριμένη ομάδα σκάουτινγκ να μην επιλέγει άτομα βάσει μανατζαραίων,μιζών κτλ γιατί τέτοιες περιπτώσεις τι έχουμε πληρώσει ακριβά στο παρελθόν. Επίσης είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πιος θα επιλεχθεί για το σκάουτινγκ στην Ελλάδα καθώς εεί υστερούμεπάρα πολύ τα τελευταία χρόνια (εξαιρουμένων περιπώσεων παιδιών που προέρχονται απο την Παιανία)


Υπογράφω και έρχομαι...

Με σημερινες δηλώσεις του ,ο Λεονάρντο μέσος του Άγιαξ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα ,η μετεγραφή έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να έρθει για τον Παναθηναικό.

Να πούμε την αλήθεια τον άνθρωπ δεν τον εχουμε δει ,αλλά θέλουμε να εμπιστευόμαστε τον Χεν Τεν Κάτε και να του δώσουμε τν ευκαιρία να φτιάξει την ομάδ αέτσι όπως αυτός την θέλει και να δούμε τα αποτελέσματα.

Να υπενθυμίσουμε πως οι 2 κινήσεις της απόκτησης του Κάιζερ και του Λεονάρντο δείχνουν πως και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας θα έχουμε τον ολλανδό ,πράγμα που μας γεμίζει αισοδοξία για το μέλλον.

Σχόλια