Γκαζώνει...



Νομίζουμε πως έφτασε η ώρα να δούμε και την καλή πλευρά του νομίσματος αυτής της ομάδας και τολμούμε να πούμε πως είμασρς με τα χθεσινά δείγματα άκρως εντυπωσιασμένοι.

ΟΧΙ ούτε κάνουμε κωλοτούμπες ,ούτε ξαφνικά οι παίκτες που τους ζητάγαμε να βελτιωθούν ξαφνικά λύσανε όλα τα προβλήματα.


ΑΠΛΑ αποδίδουν αυτά που μπορούν (υπάρχουν και άλλα περιθώρια) με αποτέλεσμα να περνάνε για την πλάκα τους ανίκητες έδρες ,να εξαφανίζουν κάθε δύσμοιρη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και εμείς να απολαμβάνουμε ωραίο και θεαματικό μπάσκετ.

ΧΘΕΣ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Τι να αναλύουμε ακριβώς; Το ματς το τελειώσαμε απο την προθέρμανση ,ο Νίκολας επιτέλους βρίσκει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα και βαράει αλύπητα απο τα 6.25 ,ο Σάρας ανακτά κάτι απο την ηγετική του φυσιογνωμία στην επίθεση, Πέκοβιτς απλά ο κυρίαρχος της ρακέτας,Μπατίστ συνδιάζει θέαμα με ουσία,Διαμαντίδης ο απόλυτος μαέστρος της ομάδας ,Σπανούλς όλο και σοβαρεύει περισσότερο...η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία.

Φυσικά με τέοιες εμφανίσεις μπορούμε να είμαστε απόλυτα αισιόδοξοι για το επερχόμνο ματς με την Ρόμα την Πέμπτη,αφού μπροστά σε αυτόν τον Παναθηναικό είναι να ανυσηχούμε μόνο για την διαφορά.

Τώρα,όσον αφορά τον κόσμο ,ένα πολύ μεγάλο μπράβο αφού 8 χιλιάρικα ήταν δίπλα στην ομάδα και ζεστάνανε κατα πολύ το οακα.

Τα δεκάλεπτα: 28-18, 60-32, 80-40, 97-50

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 11 (3/3τρίπ.), Κέτσμαν 3 (1), Σπανούλης 11, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 9, Φώτσης 6 (2), Χατζηβρέττας 11 (3/3τρίπ.), Νίκολας 16 (4/9τρίπ.), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 7 (1), Πέκοβιτς 8, Σάκοτα 9 (1)

Πανιώνιος: (Τριφούνοβιτς): Ξανθόπουλος 2, Τσβέτκοβιτς 11 (2), Ζορόσκι 2, Γεωργαλής, Παραγυιός, Καλαμπόκης 7 (1), Μάιλς 7, Μπάξτερ 4, Κένταλ 11 (1), Γιαννούλης 6

Σχόλια