3-0...Μόνο που τώρα το χάσατε το πρωτάθλημα...




Χθες το οακα αν το έβλεπε κανένας τρίτοςθα νόμιζε ότι ο Παναθηναικός είτε διεκδικούσε πρωτάθλημα ,είτε ήταν στην πρώτη θέση. Κι όμως αυτή η ομάδα κατάφερε να είναι -12 βαμούς και να έχει χάσει το πρωτάθλημα απο τέλη Ιανουαρίου.

Δυστιχως ότι κι αν γίνετα απο δω και πέρα πλέον στο πρωτάθλημα δεν έχουν ουσιαστικό χαρακτήρα αφού χθες δεν παίζαμε για την 2η θέση (κάποιοι μπορεί,ΕΜΕΙΣ σίγουρα δεν πήγαμε γήπεδο για την δεύτερη θέση) ΑΛΛΑ για το όνομα μας ,για το γόητρο μας ,για να δώσουμε τέλος σε όποια όνειρα είχανε οι γαύροι του βορρά.


Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος,οκ χάσαμε όπως χάσαμε το πρωτάθλημα ΑΛΛΑ έχουμε ακόμα δυο στόχους και πρέπει να παλέψουμε για αυτούς. Το κύπελλο που όσο κι αν κάποιοι το υοπτιμούν να τους θυμίσουμε πως τα τελευταία 14 χρόνια μόνο μια ορά το έχουμε κατακτήσει οπότε δεν μας περισσεύει και την πρόκριση μας στις 8 καλύτερες ομάδες της ευρώπης.

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΑΤΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι,για ακόμη μια φορά είδαμε στο πρώτο ημίχρονο έναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ πουέπαιζε με τα νεύρα σου και προσπαθούσε να σε φ΄ρει σε απόλυτο λήθαργο. Μοναδική παραφωνία σε αυτό το χλαρό κλίμα ο κόσμος που είχε δημιουργήσει μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο στην πρώτη μας ευκαιρία κάναμε και γκολ και μέσα σε 9 λεπτά το σκορ είχε πάει 3-0 και όλα είχαν τελειώσει. Μετά παίζαμε χαλαρά και όλα κύλησαν ιδανικά.

Όπως είναι φυσιολογικό την παρασταση έκλεψε ο Βύντρα που σημείωσε 2 γκολ και άκουσε μέχρι και σε σύνθημα το όνομα του (αυτήν την φορά με θετκές διαθέσεις). Μπράβο του και όλα τα συναφή αλλά μια καλή του εμφάνιση όπως η χθεσινή δεν θα μας αλλάξει την γνώμη μας για τον συγκεκριμ΄ν παίκτη και ούτε θα γίνουμε ανεκτικοί για τα επόμενα χρόνια για να ληρώνουμε για την χθεινή του εμφάνιση. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Παναθηναϊκός:

Μάριο Γκαλίνοβιτς, Γιάκουμπ Βαβζίνιακ, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος , Μίκαελ Νίλσον, Απαρεσίδο Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σωτήρης Νίνης (83' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Γιώργος Καραγκούνης (46' Σίλβα Κλέιτον), Μάτε Σιμάο, Βαγγέλης Μάντζιος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (74' Αντε Ρουκάβινα)

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Αραμπατζής, Στέλιος Μαλεζάς, Φίλιππος Δάρλας, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο (55' Ζλάταν Μουσλίμοβιτς), Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Πάμπλο Γκαρσία, Ρικάρντο Βερόν, Ολιβιέ Σορλέν (81' Αντελίνο Βιεϊρίνια), Ηλίας Αναστασάκος (63' Στέφανος Αθανασιάδης)

ΥΣ:Πολύ σωστά ακούστηκαν πάλι χθες συνθήματα για το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .Το θέμα ρέπει να μένει στην επικαιρότητα όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να του κουκουλώσουν.
ΥΣ2:Ο Πολωνός φαίνεται καλός...για να δούμε

Σχόλια