100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ





Παρών δεν δώσαμε και ούτε υπήρχε και περίπτωση. Πέρασε όλο το 2008 χωρίς μια γιορτή ,χωρίς μια εκδήλωση ,χωρίς κάτι που να θυμίζει ότι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Σύλλογος ,η ομάδα της πρωτεύουσας της Ελλάδας έκλεισε ένάν αιώνα.

ΑΠΑΝΤΕΣ δημιούργησαν στα λόγια πάρα πολλές γιορτές,κάνανε τέλειους προγραμματισμούς.

Η ΠΑΕ προσέλαβε και υπεύθυνο για το κομμάτι των εκδηλώσεων ώστε να μπορέσει να τις παρουσιάσει...και μόνο αυτό.
Ο κ.Μάνικας μας ξετράνε με τις ιδέες του και όλα τις προτάσεις του που θα γίνοντουσαν πράξη...αλλά θα γινόντουσαν πράξη. Ήρθε και το καλοκαίρι ,μπήκε και το 2009...και είχαμε ως αποτέλεσμα την σημερινή παρωδία. Γιατί περί παρωδίας πρόκειται απο την στιγμή που γίνεται μπροστά σε 5.000 φίλους (ευτυχώς που η πλειοψηφία των φιλάθλων ,αντέδρασε μαζικά.Χωρίς να κατακρίνουμε τους παρώντες,αλίμονο), που δεν υπήρχε μια σοβαρή οργάνωση αλλά μια γρήγορη και τσαπατσούλικη ώστε να γίνει.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ,ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ .ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ,ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ...ΕΚΑΝΤΟΕΤΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΣΗΜΑΙΕΣ,ΜΟΥΣΕΙΑ,ΜΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ 100 ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ.

Αντιθέτως είχαμε την σημερινή εκδήλωση που όλοι οι διοικούντες δώσανε το παρών(σχεδόν όλοι) ,ιστορικές μορφές επίσης αλλά ...κάτι έλειπε. Και τους το έδειξε ο κόσμος.

Οι Γιαννακόπουλοι μέσω της πράσινης είχαν κυκλοφορήσει φήμη περί τριημέρου με happenings και Παναθηναικές εκδηλώσεις σε έναν μεγάλο χώρο...και φήμες παραμείναν.

Ο Σταθοκωστόπολος είπε κι αυτός τα δικά του και μετά εξαφανίστηκε.

ΕΝΤΑΞΕΙ,αν κάποιοι θεωρήσαν ότι γιορτάστηκαν όπως πρέπει τα 100 χρόνια ,τότε εμείς δεν μπορούμε παρά να πάμε πάσο.


Μόνο που όαν η μεγαλύτερη ντροπή του ελληνικού αθλητισμού θα κλείσει κι αυτή εκατονταετία ,δυστιχώς θα μπούμε στην διαδικασία σύγκρισης και αυτή θα μας πονάει και θα μας θυμίζει το...τίποτα του σήμερα.


Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩς ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 13.


Καληνύχτα σας...

Σχόλια