Άρχισες με τρέλα...


Πρώτο ματς απόψε για το top16 της euroleague και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας έδειξε το γνωστό του πρόσωπο και έκανε σκόνη (έστω κι αργά...) την Παρτίζαν.

Αρχικά ξεκίνησε μουδιασμένα ,ψάχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι τα πατήμσατα τοτ καθώς οι παίκτες πιο πολύ έδειχναν να φοβούνται το μετά ,παρά το τώρα. Σε αυτό ΅βοήθησε΅ και η τρομερή ευστοχία των γιουγκοσλάβων απο τα 6.25 που δεν σταμάτησαν λεπτό να βομβαρδίζουν μέχρι το ημίχρονο.


Όμως μια πολύ καλή λειτουργία της άμυνα που θύμισε κάτι απο τα παλία εγκλόβησε τους ...λίγους γιουγκοσλάβους και πήραμε το ματς φτιάχνοντας παράλληλα και μια καλή διαφορά 18 πόντων.

Κορυφαίος παίκτης μας για ακόμη ένα ματς ο Πέτκοβιτς που δείχνει όλο και πιο δυνατός κι αποτελεσματικός με τον καιρό. Αυτό βέβαια πως να μην μας γεμίζει αισιοδοξία απο την στιγμή που βλέπουμε στις επιθέσεις μας ένα θηρίο που όταν παίρνει την μπαλά δεν καταλβαίνει τίποτα.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε επίσης κι ο Στράτος Περπέρογλου που δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Αξιοσημείωτο της βραδιάς είναι ότι για πρώτη φορά ε΄δαμε σε τόσο δυνατό πιχνίδι Μπατίστ και Πέκοβιτς να παίζουν 4-5 αντίστοιχα,δείχνοντας πολύ αποτελεσματικοί.


Ο κόσμος μπορεί να μην γέμισε το οακα αλλ΄ήταν γύρω στους 11.000 και δημιούργησε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα.


ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ,Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΒΙΚΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΦ.


Τα δεκάλεπτα: 22-23, 36-41, 55-52, 81-63

Παναθηναϊκός: Κέτσμαν 3 (1), Σπανούλης 15, Περπέρογλου 9, Μπατίστ 6, Φώτσης 6 (2), Νίκολας 2, Διαμαντίδης 8 (2), Πέκοβιτς 26 (6ρ.), Γιασικεβίτσιους 6.
Παρτιζάν: Τέπιτς 8 (2), Ράσιτς 8 (2), Τρίπκοβιτς 10 (1), Βελίτσκοβιτς 13 (3), Λάσμε 12, Βίτκοβατς 2, Μπόζιτς 6 (2), Ρακόσεβιτς 2, Βεσελι, Βράνες 2.

Σχόλια