Πολυμετοχική παε...με πολυμορφικά τέρατα

Είπαμε να ξεινήσουμε την συγγραφή στο blog μας με την σημερινή μορφή της παε ,την εικόνα που περνά προς τα έξω...και την εικόνα που της περνάνε προς τα έξω διάφορα...τέρατα.

Όταν είχε γίνει το συλλαλητήριο πέρυσι ο στόχος-σκοπός όλων ήταν να ακουστούμε σε όλη την χώρα και επιτέλους ο Βαρδής Βαρδινογιάννης να καταλάβει πως τα πράγματα δεν γυρίζουν πλέον και το κλίμα είναι πολύ βαρύ για όλη του την οικογενεια.

Ευτυχώς το μήνυμα το πήρε ο...δον κορλεόνε και μέσα σε ένα μήνα έβαλε τον γιόκα του να (ξανα)κάνει ανακοινώσεις ,αναφέροντας πως πουλάνε το μισό των μετοχών και η παε για να μην τα πολυλογούμε γίνεαι πολυμετοχική.

ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΚΟΣΜΟΣ ΞΑΝΑ ΖΕΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ.

Και για να γινόμαστε συγκεκριμένοι Γκότζος συνεχίζει σε θέση κυβερνητικού εκπρόσωπου να έχει πρώτος όλα τα θέματα της ομάδας και να συνεχίζει στον (ύπουλο πλέον) πόλεμο κατά του καινούριου σχήματος.

Ο Μπαινοβγενόπουλος έγινε κ.Ανδρέας και προσπαθεί να...εκσυγχρονιστεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Οι 150 κακοί και βαλτοί που κάνανε πέρυσι ...αποχή ,γίνανε φέτος οι χιλιάδες που δίνουν δύναμη στην ομάδα.

Για να μην τα πολυλογούμε αυτές μόνο είναι μερικές απο τις κωλοτούμπες του κ.κωλοτούμπα .

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ...ΗΜΙΣΥ ΠΛΕΟΝ.

Δίπλα του και άξιος συνεχιστής του έργου του ο κ.νικολογιάννης που το μόνο που τον απασχολεί πλέον ,είναι πως θα φάει τον προπονητή που κάθησε πολύ κατα τα λεγόμενα του .
Καθημερινός πόλεμος ενάντια σε ότι πιο υγιές έχει ο καινούριος ποδοσφαιρικός Παναθηναικός.
Ένας άνθρωπος με οράμα ,εμπειρία,διεθνή αναγνώριση....κι όμως ο φωστήρας των ερτζιανών τον κρίνει ανίκανο.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Απο την πρώτη στιγμή που αούστηκε το όνομα του κανείς δεν εκρυψε την δυσσαρέσκεια του καθώς όταν θες να φτιάξεις κάτι δυνατό ,υγιή κι όι μπασταρδμένο δεν μπορείς να βάζεις για τεχνικό διευθυντή τον τύπο που ¨δεν γυρίζω ούτε νεκρός στην παιανία¨.

Τι όραμα να έχει αυτός ο άνθρωπος για την ομάδα;
Τι ιδανικά να μεταφέρει στους παίκτες;

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!?!?!

Κατάφερε το καλοκαίρι να τον πιάσει μαλάκα ο παοκ και να του πάρει γύρω στα 4,5 μύρια ευρώ και ώρα να έχουμε στον πάγκο και τους 2 παιχταράδες.

ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ,ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΡ.

Για να συνοψήσουμε τα προβλήματα στον νέο ποδοσφαιρικό Παναθηναικό συνεχίζουν να είναι πολλά ,να απειλούν αλλά σίγουρα μπορούν πολύ πιο εύκολα να εξαλειφθούν.

DERBY,ΓΚΟΤΖΟΣ,ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΝΤΟΣ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ....ΤΖΙΓΚΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!

ΥΣ1: Είπαμε τα κακά ,σίγουρα υπάρχουν και καλά απο την τωρινή παε ,όπως στον επικοινωνιακό τομέα που δεν αφήνει πλέον να πέφτει τίποτα κάτω.

ΥΣ2Αντωνιάδης είναι ζωντανή ιστορία για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ,είναι κρίμα να αναώνεται σε μια θέση που δεν ΄χει καμία σχέση και ούτε ο ίδιος θέλει κιόλας!!

ΥΣ3: Βασίλης Κωνσταντίνου: Όσο μάγκας ήταν σαν ποδοσφαιριστής ,τόσο φλούφλής έχει γίνει τώρα και μένει αμέτοχος στις μαλακίες που του λένε καθε βδομάδα στην παρωδία της αθλητικής κυρακής.

ΥΣ4: Θα τα πούμε και για Βγενόπουλο ,το πριν ,το τώρα και πολλά απο αυτά που έχει αλάξει και υποσχέσεις που έχει αθετήσει.

ΥΣ5: Θα ανεβούν άρθρα σταδιακά στις προσεχείς μέρες που θα πίανουν κάθε μ.μ.ε. ξεχωριστά που κάνει πόλεμο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και στον κόσμο του


Σχόλια